Wat is de werkwijze?
Je hebt allemaal wel eens de behoefte aan een goed coachgesprek maar je neemt vaak niet de stap om een coach te zoeken en een afspraak te maken. Mijn doel is om coaching toegankelijk te maken voor iedereen. Dat wil zeggen géén vast traject, je kan snel terecht én het is betaalbaar.

Hoe lang duurt de coaching?
Een coachsessie duurt 60 tot 90 minuten. Voorafgaand aan een sessie hebben we eerst een oriënterend gesprek waarna je kunt beslissen of je samen met mij aan de slag wilt. Afhankelijk van je behoefte kan het bij één sessie blijven of je kunt kiezen voor meer gesprekken. Jouw behoefte staat centraal dus jij bepaalt.

Wat kun je verwachten?
In een coachsessie richten we ons zowel op geestelijke als lichamelijke aspecten. Dat wil zeggen dat ik tijdens het gesprek desgewenst gebruik maak van oefeningen uit de yoga en mindfulness. Dit gebeurt op een toegankelijke manier zodat het geschikt is voor iedereen. Ook kan het zijn dat we buiten wandelend aan de slag gaan met de vragen die je bezig houden, ook wel ‘wandelcoaching’ genoemd. Lopen zet je in beweging, niet alleen fysiek maar ook mentaal. Maar ook hier geldt; jouw behoefte staat centraal!

Kort en effectief
Door mijn integrale en unieke aanpak bereiken we snel een positief resultaat. Hierdoor zijn de coachtrajecten kort en effectief.

'Het lichaam is de verpakking van de ziel, houd daarom contact met je lichaam'