Wie is de coach?
Mijn naam is Jacqueline Kamp. Als lifecoach schep ik er veel plezier in om mensen letterlijk en figuurlijk te bewegen een goede balans te vinden tussen lichaam en geest. Ik hoor vaak van mensen na een coachtraject dat ze veel positieve effecten ervaren (zie mijn testimonials). Ik vind het dan ook heel mooi om te zien hoe iemand zich dankzij mijn coachsessies ontwikkelt en meer ontspannen en bewust in het leven komt te staan.

Waarom een integrale aanpak?
Omdat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn kan ik in mijn  coachgesprekken gebruik maken van mindfulness, meditatie en yoga. Zelf heb ik tijdens moeilijke perioden in mijn leven ook de positieve effecten ervaren van deze technieken. Ik heb dan ook de overtuiging dat een integrale aanpak bij coaching zeer effectief is en daarom wil  ik deze graag toegankelijk maken voor iedereen.

Wat kun je verwachten?
Mijn coachgesprekken kenmerken zich door oprechte belangstelling in wat jou beweegt en 'mindful' luisteren. Dat wil zeggen dat ik als het ware tussen de regels door naar je luister en werk met dat wat er zich aandient tijdens een sessie. Voor mij ontstaat het resultaat van lifecoaching in het persoonlijk contact met jou waardoor mijn aanpak bij iedereen een unieke uitwerking heeft.

Certificeringen en Opleidingen:

Psych-K Basis en Pro Workshop.
Sashwita Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte.
Energetische Meditatie 1 en 2.
Instituut See True - gecertificeerd tot Mindfulness trainer.
Registratie CMI Register Loopbaancoach B.
Registratie  NOLOC erkend loopbaanprofessional.

Tevens ben ik gecertificeerd loopbaanadviseur en -coach van beroep en geef ik in groepsverband yoga en minfulness trainingen.

'Een coach is er niet om je te steunen, maar om te zorgen dat je geen steun meer nodig hebt'